zondag 19 februari 2023

Naast de Nebosh opleidingen en trainingen kun je ook via het NLVI / Astutis de IOSH en IEMA volgen.


IOSH biedt een uitgebreid scala aan gezondheids- en veiligheidscursussen die allemaal zijn ontworpen om een ​​breder inzicht te geven in gezondheid en veiligheid op de werkplek. 

Bijvoorbeeld de mooie opleiding IOSH VEILIGHEIDSBEHEER.

De cursus: IOSH Managing Safely is een ideale eerste stap in gezondheids- en veiligheidsmanagement. Het is een cursus die zeer overdraagbare vaardigheden schenkt die in elke branche van toepassing zijn, waardoor het een zeer gewilde cursus is voor jou managementteam. 

De cursus IOSH Managing Safely®️ is ontwikkeld door de Institution of Occupational Safety and Health (IOSH). Deze wereldwijd erkende instantie biedt internationaal erkende kwalificaties die hoge gezondheids- en veiligheidsnormen op de werkplek bevorderen. 

Uniek voor Astutis is dat elke IOSH Managing Safely-cursus een gratis Human Factors-bonusleermodule bevat. De Human Factors-module onderzoekt organisatorische factoren, waaronder veiligheidscultuur, menselijk falen, motivatie en perceptie van risico's. MEER INFORMATIE

Wat is IEMA-training?

Milieucursussen helpen organisaties hun milieuprestaties te verbeteren en ondersteunen duurzame ontwikkeling van vaardigheden. Naarmate de wereldwijde druk voor duurzaamheid in het bedrijfsleven toeneemt, volgen meer werknemers milieu- en duurzaamheidskwalificaties. Medewerkers met de kennis en vaardigheden om milieukwesties te beheersen, kunnen organisaties ondersteunen bij het leveren van duurzaamheid op alle niveaus. 

Onze IEMA-milieukwalificaties verbeteren uw schriftelijke communicatieve vaardigheden en moedigen u aan om rapporten op te stellen en prestaties te evalueren voor gebruik op directieniveau. MEER INFORMATIE


                                         M.I.V 01-01-20323 ONZE AANRADER:                                                   NEBOSH HSE Inleiding tot incidentonderzoek

Nieuw online training in het onderzoeken van incidenten en ongevallen is van vitaal belang om elk bedrijf te helpen omgaan met onverwachte gebeurtenissen om de gevolgen ervan te verminderen. Een effectief onderzoek vereist een methodische, gestructureerde benadering van het verzamelen, vergelijken en analyseren van informatie.

Weet jij hoe je zelfstandig eenvoudige incidenten kunt onderzoeken? Met deze kwalificatie kom je er. MEER INFORMATIEGeen opmerkingen:

Een reactie posten