zaterdag 25 januari 2020

Vilgers NLVI

SWZ is blij met 10.000 volgers?

Een bericht van Inspectie SZW op LinkedIn dd. 24 januari.

De inspectie SZW beschrijft haar volgers als mensen die eerlijk, gezond en veilig werken hoog in het vaandel hebben staan. Ik ben ook zo’n volger, een heel nieuwsgierige zelfs die hoopvol wacht op betere maatregelen en innovatieve oplossingen die het stijgende aantal ongevallen zullen reduceren. Hoe lang moet ik nog wachten?
Zijn alle SZW volgers ook tevreden?  

Het SZW met een minister Koolmees die een financieel vangnet voor ZZP’ers die van een steiger afvallen toejuicht, in plaats van ingrijpende maatregelen te nemen die er voor zorgen dat dit soort ongevallen niet meer voorkomen (bronbestrijding).

Ik heb diverse bijeenkomsten van de Inspectie SZW bijgewoond. Onderhoudend en leerzaam om met collega’s van alles en nog wat te bedenken om uiteindelijk ongevallen te beperken. Gegevens worden verzameld……………daarna blijft het stil. Ideeën worden in de beschikbare bussen gedeponeerd om vervolgens niets te horen. De Inspectie SZW heeft de middelen om hier echt meer uit te halen.  

Het Nederlands Veiligheidsinstituut is ook blij, want zij hebben NU meer dan 10.064 LinkedIn connecties. Het NLVI is een mini organisatie met veel acties en goede ideeën zoals:

  1. Veiligheidsbelevingscentrum, de veiligheidsatractie voor iedereen.  
  2. Simpele educatieve methode voor veiligheidsbewustwording de Safety Spotter. 
  3. Een BONUS incidenten registratiemethode voor een beter inzicht, inclusief bijna ongevallen (near-miss).  De huidige ongevalscijfers komen uit ongevallen met schade en geeft een vertekend beeld van de werkelijke omvang.


De Stichting Nederlands Veiligheidsinstituut is een stichting zonder winstbejag en werkt nog zonder subsidies. Om de NLVI doelstellingen te bereiken is wel financiële steun nodig. 
Wordt daarom partner of wordt voor een luttel bedrag sympathisant. 
Wordt partner of sympathisant.  


1 opmerking:

  1. 888 launches new online slots machines near me - JTM Hub
    888, 전라남도 출장안마 a gaming brand with a 충청남도 출장안마 reputation for 용인 출장안마 offering high quality gaming products that will 성남 출장마사지 make 춘천 출장샵 your next big bet come and play at the 888 Casino

    BeantwoordenVerwijderen